Новини
Події

У Хмельницькому вибрали нового директора театру імені Старицького

17 липня за участі першого заступника голови обласної ради Неоніли Андрійчук відбулось засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру імені М. Старицького.
На початку засідання було оголошено, що Ярослав Дмитрик зняв свою кандидатуру з конкурсу.

Члени комісії заслухали усіх чотирьох учасників конкурсу, які претендують на керівну посаду закладу культури обласної комунальної власності: Івана Березовського, Андрія Ковальчука, Євгенію Пивоварову та Галину Шпулак.

Зокрема, було проведено співбесіди з кандидатами на зазначену посаду, заслухано їх проекти програм розвитку театру на один і п’ять років. Так, серед чотирьох кандидатів на посаду директора Хмельницького обласного академічного театру таємним голосуванням члени комісії підтримали кандидатуру Андрія Ковальчука.

За нього проголосувало 5 членів комісії, 2 голоси віддали Івану Березовському, 1 – Галині Шпулак. Відповідно до Закону України «Про культуру» протокол конкурсної комісії буде направлено голові обласної ради для призначення Андрія Ковальчука директором Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру імені М. Старицького на новий термін та підписання з ним контракту.

Детальніше на сайті – Хмельницька обласна рада: http://km-oblrada.gov.ua/andriy-kovalchuk-peremozhec-konkurs/
Детальніше на сайті – Хмельницька обласна рада: http://km-oblrada.gov.ua/andriy-kovalchuk-peremozhec-konkurs/

Автор: Катерина Прокопець