Новини
Дозвілля

Хмельницька RespublicaFEST допомагає молодим виконавцям вийти на міжнародну сцену

Міжнародна конференція для молодих музикантів та арт-менеджерів RespublicaFEST Conference повертається!

Літня частина заходу відбудеться 25 та 26 серпня 2018 року у стильній та креативній фотостудії Lightfield.Productions у Києві.

 Цього разу на конференції буде одразу два потоки лекцій та воркшопів, що зробить її програму ще більш насиченою та корисною. Тема літнього заходу – гроші у музиці. Мова йтиме про головні джерела прибутку для музикантів, пошук міжнародних можливостей та фінансування, а також пасивних способів заробляти творчістю.

 Захід буде корисний всім, хто бачить своє місце у музичній сфері України або бажає отримати потрібні знання та контакти для виходу на міжнародну арену. Близько двох десятків лекцій та дискусійних панелей, практичні воркшопи та 2 дні нетворкінгу – це та більше заплановано на серпневому заході RespublicaFEST Conference.

Локацією конференції стане найбільша фотостудія в Україні Lightfield.Productions, що пропонує не тільки послуги зйомок та фотопродакшену, але й найбільший креативний простір для будь-яких заходів.

Музичним партнером RespublicaFEST Conference є мережа музичних магазинів In-Jazz, офіційний представник Yamaha в Україні, що 26 серпня в рамках конференції проведе практичний майстер-клас гри на своїх передових інструментах.

Захід організовується за підтримки Посольства Німеччини в Україні та Австрійського Культурного форуму.

Мови заходу: українська, російська, англійська без додаткового перекладу.

Дата: 25 та 26 серпня 2018

Час заходів: 14:00-19:00

Детальніше: https://www.facebook.com/events/2044026905847932/

Автор: Катерина Прокопець