Новини
Надзвичайні події

На автодорозі області зловили п’яного водія екскаватора

Сьогодні, 19 липня, близько 11-ї години ранку на автомобільній дорозі М12 «Стрий – Знам’янка» поблизу смт. Війтівці Волочиського району екіпаж патрульної поліції помітив екскаватор, що хаотично маневрував посеред дороги, грубо порушуючи вимоги розмітки.

Зупинивши транспортний засіб та поспілкувавшись з водієм, інспектори помітили у 44-річного жителя Волочиського району явні ознаки алкогольного сп’яніння — характерний запах алкоголю, почервоніння очей та тремтіння кінцівок.

Поліцейські запропонували чоловіку пройти тест на стан алкогольного сп’яніння на «Драгері», результат якого показав, що вміст алкоголю в крові кермувальника більш як у 10 разів перевищує допустиму норму.

За керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння патрульні склали на водія адміністративний протокол за ч. 1 ст.130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Загалом з початку року патрульні вже виявили та задокументували майже 650 водіїв, які керували автомобілем з явними ознаками алкогольного сп’яніння, 80 з яких вже не вперше протягом року сіли за кермо напідпитку.

Автор: Катерина Прокопець