Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» вдома поступилось рахунком «Металургу» із Запоріжжя

У рамках першого попереднього етапу кубка України з футболу хмельницьке «Поділля» 18-го липня зустрілось із запорізьким «Металургом». Домашнім цей матч став саме для хмельничан, проте це аж ніяк не змогло допомогти їм у боротьбі за перемогу.

Перший тайм розпочинався досить таки в`яло та без особливого ентузіазму з боку обох команд. Пояснити це можна було легко, адже незадовго до початку матчу погода у Хмельницькому не зовсім вдало пожартувала, підкинувши гравцям неприємний сюрприз у вигляді зливи. Зрозуміло, що це негативно відзначилось на швидкості та якості гри обох команд. На полі було забагато помилок та необдуманих дій. Та все ж першими атакувати почали гості із Запоріжжя. Атака була не надто сильною, тому хмельничани легко впоралися з нею. Далі гра затихла аж до самісінького кінця першого тайму, коли нарешті господарі поля зуміли провести небезпечну атаку, яку вдалось вчасно зупинити захисникам «Металурга».

Другий тайм розпочинався трохи цікавіше та жвавіше. Гості наважились на ще одну атаку, яка цілком зруйнувала оборону хмельничан та чітко спрямувала м`яча до сітки їхніх воріт. Після цієї маленької перемоги гостей господарі поля наче активізувались та почали проводити атаку за атакою! Досить небезпечні та хвилюючі моменти один за одним «згорали» біля воріт «Металурга». Далі ініціативу до своїх рук перебрали гості, забивши ще одного гола хмельничанам. Атакувати обидві команди не припиняли до самісінького завершення матчу. «Металург» намагався збільшити перевагу, натомість «Поділля» – відігратись та забити принаймні один довгоочікуваний гол, аби втішити своїх вболівальників. Проте матч так і завершився із рахунком 0:2 на користь гостей із Запоріжжя.

Таким чином, хмельницьке «Поділля» у домашньому матчі  не зуміло здолати запорізького «Металурга».

«Поділля» – МФК «Металург»  0:2

Голи: Яровенко, 55, Сарапій, 73

ФК «Поділля»: С. Шевченко – Романюк, Воловик, Швець, Гресь (Джурко, 65) – Музичук (Морговський, 71), Ліповуз, Худік, В. Шевченко (Гайдаш, 81), Бабак – Якубов Головний тренер: Віталій Костишин. Запасні: Дворник, Муляр, Панасенков, Тупік

МФК «Металург»: Варцава – Пінчук, Матвєєв, Дяченко, Підлепенець (Корнєв, 76) – Крапивний, Сарапій, Олійник, Разуваєв, Сачко (Ковальчук, 68) – Яровенко (Кателін, 66) Головний тренер: Олег Таран. Запасні: Левченко, Лихобабенко, Стефурак, Зейналов

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко