Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» отримало першу виїзну перемогу

Хмельницьке «Поділля» у рамках Першого туру другої ліги чемпіонату України із футболу зустрілось у поєдинку проти рівненського «Вересу». Матч відбувся 22-го липня на нерідному для хмельничан полі.

Перший тайм розпочинався із активної та досить насиченої гри. Подоляни взяли ініціативу до своїх рук та почали атакувати ворота суперника. Проте повз оборонців «Вересу» жоден із ударів так і не зумів пройти вдало. Згодом господарі поля вирішили не пасти задніх, та й собі провести хоч декілька атак. Після невдалої спроби та порушення правил, право на володіння м’ячем повернулось до гостей. Хмельничани провели ще декілька цікавих атак, проте до завершення першого тайму рахунок залишився незмінним.

Другий тайм розпочався із гострих атак збоку подолян. Спочатку «Вересу» вдавалось захистити власні ворота від прострілів збоку суперників, але згодом гості нанесли неочікуваний та переможний удар, який нарешті допоміг їм відкрити рахунок матчу. Аж до завершення другого тайму подоляни намагались подвоїти свій рахунок, проте оборонці «Вересу» стояли непохитно. Рахунок так і залишився 0:1 на користь хмельничан.

Таким чином, хмельницьке «Поділля» у виїзному матчі здобуло перемогу над рівненським «Вересом». 

«Верес»– «Поділля» 0:1

Забавська Ірина

Автор: Катерина Прокопець