Новини
ДТП

У Шепетівському районі сталась аварія: четверо людей госпіталізовано

У Шепетівському районі водій легковика, обганяючи по зустрічній смузі, не врахував дорожню обстановку та врізався у “Део Ланос”. 

Подія сталась 22 липня близько 18:30 на автодорозі на автодорозі «Кременець — Біла Церква» поблизу селища Гриців. 

За попередніми даними, 37-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВА3 2107», врізався у бік «Део Ланос», водієм якого був 22-річний односельчанин. В результаті ДТП легковик «ВАЗ» з’їхав у кювет й перевернувся.

Внаслідок аварії водій-винуватець ДТП отримав струс головного мозку та забій грудної клітки, 4-річний пасажир “ВАЗ” отримав забій лобної ділянки голови; 28-річна жінка – закритий перелом правої ключиці, а 32-річний пасажир – забій грудного відділу хребта. Водія та трьох його пасажирів  госпіталізували у Шепетівську центральну районну лікарню. Лікарі оцінюють стан потерпілих як задовільний.

Наразі поліцейські відкрили кримінальне впровадження згідно статті 286 частина 1 “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації особами, які керують транспортними засобами” Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 3 років.

 

Автор: Катерина Прокопець