Новини
Спорт

Волочиський «Агробізнес» не зумів здолати харківського суперника

Волочиський «Агробізнес» у рамках Першого туру чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги зійшовся у поєдинку проти харківського «Металісту 1925». Матч відбувся 22-го липня у Харкові, тобто став виїзним для подолян.

Протягом першого тайму обидві команди притримувались однакового темпу гри. Атакувати намагались як подоляни, так і господарі поля, проте повз оборону м’яч жодного разу так і не пройшов. Відповідно до цього перший тайм завершився незадовільною для вболівальників обох команд нічиєю.

Другий тайм наче дав поштовх та нові сили для здійснення нових успіхів господарям поля. Наприкінці другого тайму їм таки вдалось потішити своїх вболівальників, забивши перший гол та відкривши рахунок матчу. А вже за декілька хвилин рідні терена допомогли «Металісту» подвоїти власний рахунок та остаточно відкинути волочиський «Агробізнес» від надії на перемогу. Другий гол став вирішальним у поєдинку та не залишив подолянам ані шансу на перемогу.

Таким чином, волочиський «Агробізнес» зазнав поразки у матчі проти харківського «Металіста 1925» та повернувся на рідні терена із сумною для своїх вболівальників звісткою про рахунок 2:0 не на свою користь.

Та як прокоментував ситуацію головний тренер волочиського «Агробізнесу» Андрій Донець: «Це, взагалі то, для нашого міста і для нашої команди сьогодні дебют в Першій лізі і думаю, що в нас все ще попереду..»

ФК «Металіст 1925» (Харків) 2:0 ФК «Агробізнес» (Волочиськ)

Забавська Ірина

Автор: Катерина Прокопець