Новини
ДТП

За минулу добу стались дві аварії: усіх потерпілих відпустили додому

Вчора, 23 липня, у Хмельницькому сталося 2 ДТП з потерпілими, у яких травми отримали троє осіб. Після надання медичної допомоги усіх потерпілих відпустили додому.

Так, близько 12.00 години на перехресті вулиць Кам’янецької та Володимирської 50-річний водій маршрутного таксі № 26 не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення з тролейбусом під керуванням 44-річного місцевого жителя, який рухався за маршрутом 11-а і зупинився на сигнал світлофора.

У результаті зіткнення 37-річний пасажир маршрутки, житель села Захарівці Хмельницького району, отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому кісток носа, забою перенісся та закритої черепно-мозкової травми. Після надання медичної допомоги потерпілого відпустили додому.

Ще одна автопригода сталася вчора в обласному центрі по вулиці Тихій близько 11.50 години. 34-річний місцевий житель на автомобілі «Мерседес Е-290» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Опель Кадет» під керуванням 64-річного хмельничанина, який рухався в зустрічному напрямку.

Як наслідок, водій автомобіля «Опель Кадет» отримав тілесні ушкодження у вигляді забійної рани руки. У його 56-річної пасажирки діагностували струс головного мозку та забої різних частин тіла. Після обстеження та надання необхідної допомоги потерпілих відпустили додому.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі з’ясовують усі обставини автопригод.

Автор: Катерина Прокопець