Новини
ДТП

В області вантажівки врізались у легковики: є троє травмованих

В обох автопригодах, що сталися в Хмельницькому та Шепетівці, легковики зіткнулися з вантажівками. У результаті травми отримали двоє дорослих та один неповнолітній.

24 липня близько 15.35 години в місті Шепетівка по проспекту Миру поблизу магазину «Вопак» 22-річний житель села Судилків на автомобілі «ВАЗ 2101» допустив зіткнення з вантажівкою «Mercedes-Benz 612 D» під керуванням 24-річного жителя райцентру.

У результаті ДТП травми отримали двоє пасажирів легковика: у 21-річної жінки діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом ребер, а у 16-річного підлітка — струс головного мозку та забій лівої ноги. Обох потерпілих госпіталізували в травматологічне відділення Шепетівської центральної районної лікарні. Стан їхнього здоров’я — задовільний.

Також вчора близько 15.30 години в Хмельницькому по вулиці Західно-Окружній поблизу автозаправки «WОG» 55-річний місцевий житель на вантажному автомобілі «MAN 1200», виїжджаючи з заправки, не переконався в безпечності руху та допустив зіткнення з автомобілем «Volkswagen Golf» під керуванням 23-річного жителя села Мар’янівка Хмельницького району.

У результаті зіткнення водій легковика отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому передпліччя та садин голови. Після надання медичної допомоги потерпілого відпустили додому.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі з’ясовують усі обставини автопригод.

Автор: Катерина Прокопець