Новини
ДТП

У водія, який спричинив ДТП у Хмельницькому, вміст алкоголю в крові перевищував норму в 11 разів

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 27 липня, близько 4-ї години ранку на перехресті вулиць Шевченка та Старокостянтинівське шосе. 

Патрульні, які виїхали на виклик, встановили, що 35-річний водій автомобіля «Volkswagen Caddy» не дотримався безпечної швидкості та дистанції та зіткнувся з автомобілем «Daewoo Lanos». У результаті зіткнення механічних пошкоджень зазнали тільки транспортні засоби — ніхто з людей не постраждав.

Під час спілкування з винуватцем ДТП поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловікові запропонували пройти тест на «Драгері», який показав 2,25 проміле алкоголю в крові, що в 11 разів перевищує допустиму норму.

На правопорушника патрульні склали протоколи за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП. Також винесли постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП, так як чоловік керував автомобілем, не маючи при собі діючого полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

Джерело

Автор: Тетяна Новак