Новини
Кримінал

Житель Шепетівки вкрав коня та драбину

     До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт відносно раніше судимого, в тому числі за аналогічні злочини, місцевого жителя, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 263, ч. 1 ст. 309, ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 185, ч. 3 ст. 185 КК України.

Досудовим слідством встановлено, що 25.04.2018 року неподалік одного із сіл Шепетівського району, на смітнику знайшов пластичну вибухову речовину пластид типу «ПВР-7» та готовий до вживання наркотичний засіб – канабіс, які умисно присвоїв та в подальшому переніс до місця свого проживання, де незаконно зберігав.

Також 04.07.2018 року, відчинивши хвіртку, проник на територію будинку, що в м. Шепетівка, та викрав металеву драбину, яку того ж дня продав, за що отримав грошові кошти в сумі 220 грн., завдавши майнової шкоди потерпілому на загальну суму 245 грн.

В період часу з травня по червень 2018 року, знаходячись за місцем свого проживання, за допомогою господарського лома та молотка розібрав суміжну стіну, внаслідок чого проник у сусідню частину будинку, де викрав три металеві радіатори опалення, які переніс на вулицю, після чого продав. В результаті таких протиправних дій завдано шкоди потерпілій на загальну суму 1176 грн.

Не зупиняючись на досягнутому, 10.07.2018 року обвинувачений викрав коня з території пасовища, завдавши майнової шкоди потерпілому на суму 26 600 грн., проте свій злочинний умисел до кінця не довів, оскільки був затриманий працівниками поліції неподалік місця події.

Автор: Катерина Прокопець