Новини
Події

Патрульні зупинили нетверезого водія, який намагався утекти

Патрульні зупинили нетверезого водія, що створив аварійну обстановку 30 липня, близько 23-ї години, на перехресті вулиць Прибузька – Трудова.

Екіпаж патрульної поліції помітив транспортний засіб Ford Scorpio, який порушив правила дорожнього руху.

Кермувальник автомобіля на перехресті нерівнозначних доріг рухаючись по другорядній дорозі, не дав дорогу патрульному автомобілю, який рухався по головній дорозі. Невдовзі, шляхом переслідування, патрульні зупинили водія Ford Scorpio та помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловіку запропонували пройти тест на стан алкогольного сп’яніння на приладі «Драгер» у встановленому законом порядку. Результат тесту показав 1,64 проміле, що більш як у 8 разів перевищує допустиму норму алкоголю у крові.

На 43-річного місцевого мешканця патрульні склали протоколи за частиною 1 статті 130 КУпАП за керування автомобілем із ознаками алкогольного спяніння, статтею 122-2 КУпАП за невиконання водіями вимог про зупинку, статтею 122 частиною 4 за створення аварійної обстановки.

Також винесли постанову за частиною 1 статті 126 КУпАП, так як чоловік керував автомобілем не маючи при собі діючого полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, посвідчення водія та реєстраційних документів.

Шановні водії! Патрульні вкотре наголошують на неухильному дотриманні Правил дорожнього руху! Пам’ятайте: випив – за кермо не сідай! Не наражайте себе та інших учасників дорожнього руху на небезпеку.

Джерело

Автор: Катерина Прокопець