Новини
Події

Протягом серпня на Хмельниччині виявлятимуть мігрантів-порушників

Нацполіція  обєднала свої зусилля з співробітниками Державної міграційної служби України для того, аби виявити іноземних громадян, які знаходяться на території Хмельниччини незаконно. Операція носить назву «Мігрант» і триватиме протягом усього серпня.

Нагадаємо, що на початку 2018 року у Хмельницькій області уже проводилися аналогічні заходи, які мали свій результат: було виявлено 195 порушників міграційного законодавства, з них 77 — нелегальних мігрантів. В подальшому було прийнято 71 рішення щодо примусового видворення за межі України, 15 рішень про заборону в’їзду на територію України.

  

З 1-го по 31-ше серпня підрозділи Головного управління Нацполіції спільно з Управлінням Державної міграційної служби України в Хмельницькій області та УСБУ перевірятимуть законність перебування на території краю іноземних громадян.

Для належної взаємодії та обміну інформацією в Головному управлінні Національної поліції в Хмельницькій області пройшла спільна координаційна нарада, під час якої представники вищезазначених служб обговорили алгоритм і порядок дій в рамках проведення операції «Мігрант».

Нагадаємо, що аналогічні заходи вже проводились в області в лютому-квітні цього року. Тоді завдяки якісній взаємодії підрозділів МВС в області було виявлено 195 порушників міграційного законодавства, з них 77 — нелегальних мігрантів. В подальшому було прийнято 71 рішення щодо примусового видворення за межі України, 15 рішень про заборону в’їзду на територію України.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS

Автор: Катерина Прокопець