Новини
ДТП

У Хмельницькому п’яний водій ледь не протаранив поліцейську автівку

Подія сталася на перехресті вулиць Прибузької та Трудової. Після зупинки 43-річний чоловік пройшов тест на стан алкогольного сп’яніння. “Драгер” показав 1,64 проміле, що в 8 разів перевищує допустиму норму алкоголю в крові.

Водій автомобіля “Ford Scorpio”, рухаючись по другорядній дорозі, на перехресті ледь не протаранив патрульний автомобіль, який їхав по головній. Більше того, після створення аварійної ситуації водій на вимогу поліцейських не зупинився, і їм довелось його переслідувати.

Після того, як порушника наздогнали та зупинили, патрульні помітили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння. Порушник погодився пройти алкотест — «Драгер» показав 1,64 проміле алкоголю в крові, що у 8 разів перевищує допустиму норму.

На порушника було складено три адміністративні протоколи за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння), ст. 122-2 (Невиконання водієм вимоги про зупинку) та ч. 4 ст. 122 (Створення аварійної обстановки), а також виписано постанову за ч. 1 ст. 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення, оскільки чоловік не мав при собі діючого полісу обов’язкового страхування.

Джерело

Автор: Тетяна Новак