Новини
Інфраструктура

У Кам’янці готуються до конкурсу на пасажирські перевезення

В листопаді в місті відбудеться конкурс з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування.

Розпорядженням міського голови від 6 лютого 2017 року було створено відповідну комісію, потім проведено громадські слухання з урахуванням зауважень і пропозицій кам’янчан. А вчора умови конкурсу було розглянуто на засіданні виконавчого комітету.
Переможець визначатиметься за бальною системою. Додаткові бали нараховуватимуть електроавтобусам, автомобілям, які відповідають євровимогам, з низькою підлогою, на екологічних видах палива і таким, що пристосовані для перевезення осіб з інвалідністю, повідомляє прес-служба міської ради.
Також на прохання кам’янчан цього року планується запустити новий маршрут №8, який з’єднає ЗОШ №12 в селищі цукрового заводу, залізничний вокзал, центральний ринок, ЗОШ №15, вулиці Північна та Огієнка, міську лікарню, вулицю Данила Галицького.
Тож від 3 до 22 жовтня триватиме прийом документів від перевізників, а після – їх перевірка. Конкурс запланований на 3 листопада 2018 року.
Нагадаємо, слухання щодо підняття вартості проїзду в громадському транспорті у Хмельницькому відбудуться сьогодні о 16.30.

Автор: Тетяна Новак