Новини
ДТП

На Хмельниччині троє пішоходів потрапили під колеса автомобілів

Дорожньо-транспортні пригоди сталися в Хмельницькому та Славуті, де під колеса потрапив 7-річний хлопчик. З усіх трьох потерпілих його стан — найважчий.

8 серпня близько 1-ї ночі по вулиці Курчатова 31-річний місцевий житель на автомобілі «ВАЗ 21015» скоїв наїзд на 67-річного пішохода, який перетинав проїжджу частину дороги в невстановленому для цього місці.

Внаслідок ДТП пенсіонер отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, відкритого перелому ноги та був госпіталізований в травматологічне відділення обласної лікарні. Стан здоров’я потерпілого — стабільний. Загрози життю немає.

А близько 17.15 години неподалік перехрестя вулиць Кам’янецької та Пушкіна 34-річний житель Кам’янця-Подільського на автомобілі «Volkswagen Passat» скоїв наїзд на 17-річну дівчину, яка перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

Внаслідок ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку та закритої черепно-мозкової травми і була госпіталізована в нейрохірургічне відділення обласної лікарні.

Ще один неповнолітній пішохід потрапив під колеса автівки в місті Славута. Близько 20.55 години по вулиці Соборності поблизу ресторану «Корчма» 57-річна місцева жителька на автомобілі «Renault Lodgy» скоїла наїзд на 7-річного хлопчика, який раптово вибіг на проїжджу частину.

У результаті ДТП дитина отримала тілесні ушкодження у вигляді травми голови та політравми і була госпіталізована в реанімаційне відділення Славутської центральної районної лікарні. Стан здоров’я — важкий.

Нагадаємо, що 7 серпня за подібних обставин під колеса автомобіля у Старокостянтинові  потрапила 7-річна дівчинка. Тож правоохоронці наполегливо просять батьків поговорити зі своїми дітьми про правила поведінки на дорозі і більш уважно стежити за їхнім дозвіллям.

Наразі по усіх вищезазначених фактах відкриті   кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

Автор: Катерина Прокопець