Новини
Кримінал

У Кам’янці-Подільському п’яний грабіжник невдало пограбував магазин

8 серпня о 11:50 години ранку стався розбійний напад на магазин стокового одягу «Дар’я» по вулиці Героїв Небесної Сотні у Кам’янці-Подільському. За словами заявника, невідомий чоловік у чорній масці, погрожуючи ножем, зайшов у магазин і викрав звідти шкіряну куртку вартістю 2,5 тисячі гривень. 

Отримавши повідомлення на службовий планшет, наряд поліції охорони буквально за декілька хвилин прибув на місце злочину. Завдяки швидкій реакції правоохоронців зловмисника вдалось затримати неподалік магазину: правоохоронці затримали чоловіка, який був найближче до місця скоєння злочину. У нього вилучили маску, ніж та викрадену куртку. До того ж  виявилось, що нападник перебував у стані алкогольного сп’яніння — «Драгер» показав 2,1 проміле алкоголю.

Далі на місце прибула слідчо-оперативна група Кам’янець-Подільського відділу поліції, яка і зайнялась з’ясуванням усіх обставин події.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Провадження відкрито за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 12 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Автор: Катерина Прокопець