Новини
ДТП

На Хмельниччині в ДТП за участю трьох автомобілів травмувалися п‘ятеро людей

Працівники Чемеровецького відділу поліції встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди з п‘ятьма травмованими, яка сталася 12 серпня близько 21 години біля села Свіршківці Чемеровецького району.

За передніми даними, 53-річний водій автомобіля «Кіа Сееd» не обрав безпечної швидкості руху і  під час виконання маневру обгону виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілями «ВАЗ 2104» та «Daewoo Lanos».

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травми різного ступеня важкості отримали водій «Кіа Сееd» та його 30-річний пасажир, 38-річний водій «ВАЗа» і його шестирічний пасажир, а також 33-річний водій «Daewoo».

Усі потерпілі госпіталізовані до Чемеровецької райлікарні. Стан здоров‘я дитини задовільний, а от водії «Кіа Сееd» та «Daewoo Lanos» мають політравми і перебувають у важкому стані.

Автомобілі вилучено та поміщено на штрафмайданчик. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Автор: Катерина Прокопець