Новини
Кримінал

На Хмельниччині жінка намагалась підкупити працівника поліції

Шепетівською місцевою прокуратурою Хмельницької області спільно з іншими уповноваженими на боротьбу із корупцією органами продовжується робота з викриття корупційних правопорушень, спрямована не лише на виявлення випадків одержання неправомірної вигоди, а й на фіксування фактів її надання.

7 серпня 2018 року, за результатами досудового розслідування, яке здійснювалося за процесуального керівництва місцевої прокуратури до Шепетівського міськрайонного суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно місцевої мешканки, яка з метою уникнення кримінальної відповідальності намагалась підкупити працівника поліції.

Нагадаємо, що намагаючись уникнути кримінальної відповідальності за вчинення злочину проти власності, місцева жителька запропонувала заступнику начальника – начальнику сектору кримінальної поліції Шепетівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області неправомірну вигоду для подальшої її передачі слідчому у кримінальному провадженні.

Під час дачі хабара, громадянку, яка таким чином намагалася уникнути кримінальної відповідальності, викрито «на гарячому» та затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На даний час обвинувачена перебуває під вартою, а кінцеве рішення у кримінальному провадженні буде прийнято судом за результатами розгляду кримінальної справи.

Обвинувачення в суді під час судового розгляду буде забезпечено Шепетівською місцевою прокуратурою.

Джерело

 

Автор: Катерина Прокопець