Новини
Кримінал

Патрульні Хмельниччини виявили автомобілі із підробленими документами

Учора, патрульні зафіксували два випадки імовірної підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

13 серпня, близько 13-ї години, на автодорозі Н03 «Житомир -Чернівці» у місті Дунаївці, екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Audi, за порушення правил дорожнього руху.

Кермувальником автомобіля виявилась жителька міста Чернівці 1983 року народження. Під час перевірки документів на автомобіль за інформаційними базами, інспектори помітили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу містить ознаки підробки.

13 серпня, близько 22-ї години, на вулиці Проскурівського Підпілля, патрульні зупинили транспортний засіб Volkswagen Passat під керуванням 44-річного місцевого мешканця за порушення ПДР. Під час перевірки документів на автомобіль за інформаційними базами, патрульні помітили в них ознаки підробки.

Для встановлення усіх обставин по справі патрульні на місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка наразі займається даними справами.

Інспектори вкотре закликають громадян бути відповідальними та неухильно дотримуватись законодавства, адже подібні порушення носять кримінальний характер.

Джерело

Автор: Катерина Прокопець