Новини
Події

У Старокостянтинові відкривається торгівельна мережа, яка дозволить заощаджувати кошти та час

У Хмельницькій області у місті Старокостянтинів, 18 серпня відчинить свої двері новий ТЦ «Епіцентр». Розташований за адресою: вул. Попова, 18, новий ТЦ представить своїм покупцям майже 30 000 найменувань товарів для будівництва, ремонту та облаштування житла.

У дні відкриття перші 100 покупців стануть власниками телевізорів, мікрохвильовок, мультиварок та інших. Відбудеться розіграш подарункових сертифікатів на 50 тис. грн. На відвідувачів нового ТЦ також чекають спеціальні цінові пропозиції, нові акції, презентації, майстер-класи, розважальні програми для дітей та дорослих. Серед найбільших відділів у новому ТЦ – будівельний відділ (903 кв.м.), «Сад  та город» (708 кв.м.). Інструменти, автотовари, електро- та побутова техніка, меблі, фарби, вироби з дерева, посуд, текстиль, канцтовари, сантехніка, покриття для підлоги та плитка – у новому ТЦ запропоновано товари на будь-який смак та вподобання.

Для комфортного сервісу та обслуговування у новому ТЦ працюватиме форматно-розкрійна дільниця, експрес-кафе, пункт видачі інтернет-замовлень від інтернет-магазину: 27.ua. Передбачено 44 паркувальних місця, окремо – для людей з обмеженими можливостями та велопарковка.

У новому ТЦ створено 55 нових робочих місць. Виконуючи свої соціальні зобов’язання перед громадою міста Старокостянтинів, Епіцентр здійснив благоустрій прилеглої до нового ТЦ території. Прокладені також тротуарні доріжки, проведено озеленення по вулицях Есенська та Попова, здійснено благоустрій прибудинкових територій сусідніх житлових будинків.

Варто відмітити, що це четвертий торговий центр, який відкрила мережа «Епіцентр» у 2018 році. До цього були відкриті ТЦ у Києві, Одесі та Миколаєві. Загальна площа цьогоріч відкритих нових ТЦ – 137 тис. кв.м.

 

Автор: Катерина Прокопець