Новини
Події

Хмельницький новий “Фонтан закоханих” тепер збирає людей навколо себе

Вода, що злітає вгору струменями,  створює і дарує заспокоєння та прохолоду. Відтепер “Фонтан закоханих” у Хмельницькому, який буде збирати людей навколо себе. Також поруч з ним будуть веселитися діти, призначати побачення молоді люди, відпочивати від спеки люди старшого віку.

Фонтан, який осучаснили та запустили на площі Свободи став четвертим у місті за останні роки. Інші функціонують у парку культури та відпочинку ім. М. Чекмана, дендропарку та на привокзальній площі. Ще два водограї працюють у парку ім. Т. Шевченка.

Сьогодні ми відкриваємо черговий об’єкт благоустрою реалізований в місті Хмельницькому. Вартість його сягає п’яти мільйонів гривень, роботи тривали понад рік. Це місце відпочинку і дозвілля для молодих мам, дітлахів, в вечірній час, я сподіваюсь, і для молодих пар. Це не лише фонтан – це і благоустрій, а в перспективі і зелена зона, – зазначив міський голова Олександр Симчишин.

За обслуговування об’єкту відповідатиме підрядна організація. Працюватиме фонтан з 11:00  до 22:00.

Територію привели до ладу. Навкруги встановили лавочки, підпірну стінку, облаштували територію та власне фонтан. У вечірню пору доби вода підсвічуватиметься різнокольоровими вогнями.

В найближчій перспективі благоустрій пішохідної зони на перехресті вулиць С. Бандери та Зарічанської, в планах на наступний рік – благоустрій озера, що у мікрорайоні Озерна.

Джерело

Автор: Катерина Прокопець