Новини
Події

До ювілею Скрябіна Укрпошта випустила марку, а в Хмельницькому влаштують благодійний концерт

До 50-річчя від дня народження лідера гурту «Скрябін» Укрпошта ініціювала випуск та презентує нову поштову марку «Андрій Кузьменко. 1968-2015 (Скрябін)» із зображенням співака. Спецпогашення марки, на якій буде проставлено відтиск підпису музиканта, відбудеться 17 серпня у Києві на Головпоштамті та на батьківщині співака, у Львові, на поштамті.

Випуск марки реалізовано за підтримки ТОВ “Кузьма Скрябін”, батьків Кузьми та його дружини. Основою для марки стало фото Андрія Кузьменка, зняте фотографом Оленою Божко.

Марка випущена тиражом 130 тисяч примірників, її номінал – 9 грн. Марку «Андрій Кузьменко. 1968-2015 (Скрябін)» чи іншу філателістичну продукцію можна придбати у будь-якому відділенні Укрпошти по всій території України.

А в Хмельницькому, нагадаємо, сьогодні у театрі ім. М. Старицького відбудеться благодійний концерт “З днем народження Кузьма-50”.

У концерті візьмуть участь Вадим Кушнір, Артем Харченко, Сергій Нитичук, Майя Онищук, учасники акторської школи «Пармезан», кавер-гурт «Cvit Lypy» та Хмельницький муніципальний академічний камерний хор.

Також буде проводитись аукціон, на якому виставлятимуться речі з особистої колекції Кузьми та вироби його матері. Зібрані кошти передуть на лікування Максима Ремішевського.

Початок концерту – о 19.00 годині. Вартість квитків – 70 гривень. Придбати їх можна у книжковому наметі біля “Дитячого світу” або перед концертом у холі театру.

Автор: Тетяна Новак