Новини
Події

Оголошено переможців конкурсу на керівні посади Хмельницького територіального управління ДБР

Державне бюро розслідувань – новий правоохоронний орган, створений для боротьби із злочинами високопосадовців. На початку серпня повідомлялося, що вже зареєстровано сім територіальних управлінь Державного бюро розслідувань – у Києві, Краматорську, Полтаві, Мелітополі, Миколаєві, Хмельницькому та Львові.

Директор ДБР Роман Труба зазначив,  що центральний апарат та територіальні управління повинні одночасно розпочати роботу, оскільки у підслідності ДБР будуть тисячі кримінальних проваджень.

За результатами оголошеного конкурсу для призначення на керівні посади у Хмельницьке територіальне управління ДБР рекомендовано сім претендентів. Це:

Єремчук Валетин Сергійович (заступник начальника першого слідчого відділу територіального управління ДБР у Хмельницькому)

Кушнір Сергій Сергійович (начальник другого слідчого відділу територіального управління ДБР у Хмельницькому)

Сенюк Михайло Володимирович (заступник начальника другого слідчого відділу територіального управління ДБР у Хмельницькому)

Гурняк Володимир Федорович (начальник третього слідчого відділу територіального управління ДБР у Хмельницькому)

Драчевський Євгеній Юрійович (заступник начальника третього слідчого відділу територіального управління ДБР у Хмельницькому)

Завадський Олександр Миколайович (начальник відділу супроводження оперативними підрозділами досудових розслідувань територіального управління ДБР у Хмельницькому)

Тарчинський Євген Володимирович ( начальник відділу оперативних розробок територіального управління ДБР у Хмельницькому).

Вакансія начальника першого слідчого відділу територіального управління ДБР у Хмельницькому залишилася вільною, переможець не визначений.

Автор: Алла Самойленко