Новини
Події

В обласному госпіталі ветеранів війни відбулися урочистості до Дня Незалежності

20 серпня, напередодні Дня незалежності України, в Хмельницькому обласному госпіталі ветеранів війни відбулося урочисте зібрання, в якому взяли участь представники обласної влади, керівництво і колектив закладу.

Від імені голови облдержадміністрації Вадима Лозового присутніх привітала радник голови Світлана Павлишина. Як зазначила посадовець, вже при першому знайомстві із закладом стає зрозумілим, що тут працює колектив небайдужих людей. Вона подякувала працівникам госпіталю за уважне та чуйне ставлення до своїх пацієнтів та роботу щодо забезпечення належних умов для лікування.

“Напередодні нашого найурочистішого державного свята дозвольте привітати вас із Днем незалежності України. Сьогодні українці нарешті позбуваються того комплексу меншовартості, що довгий час заважав нам зайняти достойне місце серед європейських народів, та був одним із факторів, який призвів до подій на Сході. Сьогодні ми горді нашим прапором, ми горді нашою державою і нашою незалежністю, яка здобута кров’ю наших бійців,” – зазначила Світлана Андріївна.

Радник голови облдержадміністрації побажала усім миру, щастя, добра і наснаги у щоденній праці на благо нашої держави та вручила відзнаки облдержадміністрації представникам колективу медичного закладу.

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації, Почесною грамотою нагороджено Ступчука Михайла Михайловича, завідувача реабілітаційним відділом ХОГВВ, а Подяку оголошено Цілінській Лесі Іванівні, старшій медичній сестрі клініко-діагностичного відділення ХОГВВ.

Джерело

Автор: Катерина Прокопець