Новини
Спорт

Єдиний гол суперників позбавив «Поділля» перемоги

Хмельницьке «Поділля» у рамках 6-ого туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги зустрілось із тернопільською «Нивою». Поєдинок відбувся 26 серпня та став домашнім для хмельничан.

Перший тайм розпочинався із досить повільної гри збоку обох команд, які наче придивлялись та пристосовувались до гри одна одної. Лише згодом гравці хмельницького «Поділля» таки вирішили спробувати себе в атаці, яка нічим порадувати так і не змогла. Чого не можна сказати про атаку збоку «Ниви», котра одразу завершилась переможним голом. Неочікувано та досить непередбачувано. Після цього хмельничани наче активізувались та почали проводити атаку за атакою, змушуючи гостей захищати власні ворота з усіх сил, а вболівальників хвилюватись та тримати кулаки з вірою на краще. Проте до закінчення першого тайму дива не сталося. Жодна із атак не завершилась таким необхідним голом.

Другий тайм розпочинався із спроб суперників покращити свій рахунок ще одним голом, проте захисники «Поділля» зуміли звести її до нуля. Згодом, у свою чергу, хмельничани намагались зрівняти рахунок поєдинку, та ні до чого гарного це не призвело. Увесь другий тайм був сповнений цікавих та досить небезпечних моментів, які створювали гравці обох команд, неначе поступаючись одна одній місцем і по черзі атакуючи. Звісно, такі дії змусили завмирати серця вболівальників не один раз, проте по завершенні другої 45-хвилинки кожен з них залишився трішки розчарованим та засмученим, це було помітно неозброєним оком. Адже ані хмельницьке «Поділля», ані їх суперники не змогли довести жодну із атак до логічного завершення.

Таким чином, хмельницьке «Поділля» мінімально, проте поступилось перемогою тернопільській «Ниві». Матч завершився із рахунком 0:1 на користь гостей.

ФК “Поділля” (Хмельницький) – ФК “Нива”(Тернопіль)  0:1

ФК “Поділля”: Дворник – Гресь, Швець, Воловик, Джурко – Морговський (Гайдаш, 64), Ліповуз (Бабак, 90+1), Музичук, В. Шевченко (Муляр, 71), Каверін – Якубов. Запасні: С. Шевченко, Червінський, Панасенков, Тупік, Романюк, Худік. Головний тренер: Віталій Костишин.

 

ФК “Нива”: Механів – Герт, Макогон, Мороз, Чорномаз, Кохман, Олексієнко, Волохатий, Залізняк (Гатала, 48), Волошин (Юрчак, 69), Литовченко. Запасні: Жмурко, Бідний, Кривий, Хруставка.

Головний тренер: Віталій Шумський.

Забавська Ірина

 

 

 

Автор: Тетяна Правдива