Новини
Суспільство

ПриватБанк відшкодує пенсіонерам частину комунальних платежів

До 31 жовтня 2018 року ПриватБанк проводить акцію “Тримай п’ять” для пенсіонерів, які постійно сплачують комунальні послуги в касах. Банк буде повертати 5 гривень за кожен комунальний платіж, здійснений пенсіонером самостійно – в Приват24 або за допомогою послуги “Регулярний платіж”.

Cashback (повернення частини витрачених коштів) виплачується щомісяця на пенсійну картку клієнта не пізніше 10 числа місяця, наступного за звітним.

Щоб взяти участь в акції, пенсіонеру необхідно звернутися за консультацією до спеціаліста відділення та разом з ним навчитися здійснювати оплату комунальних послуг в Приват24.

“Ми хочемо навчити клієнтів пенсійного віку не боятися нових технологій: оплачувати комунальні послуги, поповнювати рахунок мобільного телефону, дивитися виписки за своїми картками, не виходячи з дому. Оскільки всі квитанції приходять на електронну адресу, немає сенсу стояти в чергах – Приват24 замінить касу. Пенсіонеру потрібно лише захотіти навчитися здійснювати платежі самостійно, і ми готові йому у цьому допомогти”, – розповідає Руслан Лишенко, керівник напрямку просування соціальних програм Південно-Західного РУ ПриватБанку.

Сьогодні  кожний четвертий пенсіонер в Україні отримує пенсію в ПриватБанку. У Хмельницькій області свою пенсію ПриватБанку довірили понад 134 тисячі подолян.

Автор: Тетяна Новак