Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» зазнало поразки у матчі проти «Буковини»

Хмельницьке «Поділля» у рамках 7-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги зустрілось у поєдинку із чернівецькою «Буковиною». Матч відбувся 2 вересня і став виїзним для хмельничан.

Перший тайм розпочинався із несподіванки з боку господарів поля, які з легкістю обійшли оборону хмельницького «Поділля» та шокували своїх вболівальників першим голом матчу. Гості ж, у свою чергу, вирішили не пасти задніх та відповісти голом зі свого боку, адже такі рішучі дії буковинців на самісінькому початку зустрічі могли б призвести до сумного для хмельничан завершення гри. Саме тому «Поділля» вже на перших хвилинах зрівняло рахунок матчу. До завершення першого тайму на полі велась суцільна боротьба за володіння м`ячем. Гравці обох команд намагались подвоїти рахунок. І зробити це таки вдалось господарям поля! Наприкінці першого тайму буковинці подвоїли свій рахунок та задоволені собою пішли на відпочинок.

Другий тайм став повною протилежністю першому, адже команди вийшли на поле без зайвого поспіху та ентузіазму. На полі точилась досить рівна боротьба, а гравці обох команд не поспішали йти у наступ. Таким чином минув чи не увесь другий тайм, аж поки подоляни таки не наважились зрівняти рахунок. Вже ближче до завершення другої 45-хвилинки хмельничанам вдалось покращити свій рахунок ще одним голом. Проте тріумф тривав зовсім недовго. Буковинцям не сподобався такий хід подій і вже в самісінькому кінці другого тайму вони потроїли свій рахунок та остаточно поставили себе на місце переможця цього поєдинку.

Таким чином, хмельницьке «Поділля» не зуміло здолати чернівецьку «Буковину» у виїзному матчі та поступилось рахунком у 3:2.

ФК “Буковина” – ФК “Поділля”          3:2

Голи: Р. Кузів, 6, Батрак, 43, Павлюк – Музичук, 14, 80

ФК “Поділля”: Дворник – Романюк (Муляр,68), Гресь (Погорілий, 71), Швець, Джурко – Морговський (Панасенков,75), Ліповуз, Музичук, Худік (В. Шевченко, 45), Каверін – Якубов (Бабак, 63). Запасні: С. Шевченко, Червінський, Тупік, Гайдаш.

Головний тренер: Віталій Костишин

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко