Новини
Події

Нацгвардійці на варті правопорядку в Хмельницькому

Військовослужбовці військової частини 3053 Національної гвардії України продовжують з успіхом нести службу з охорони громадського порядку в обласному центрі.

За повідомленням Хмельницької ОДА, у серпні цього року старшина Євген Чікарда та солдат Олег Барчін, під час патрулювання звернули увагу на осіб, які розпивали спиртні напої в громадському місці. Під час перевірки документів та проведення огляду в молодиків було виявлено та вилучено два ножі, одного з чоловіків було передано до відділку поліції для складання протоколу за ст. 263 ч. 2 ККУ (Носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу).

Прапорщик Олег Кушнір та солдат Павло Халєєв під час несення служби з охорони громадського порядку помітили людину дивного поводження. Як показав огляд, чоловік мав при собі пластикову пляшку для куріння наркотичних речовин з невідомою речовиною специфічного запаху й кольру та розфасовані пакунки з нею. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу.

Командування частини заохотило охоронців громадського порядку за старанність та пильність.

Автор: Тетяна Правдива