Новини
Кримінал

На Хмельниччині затримали жінку, яка намагалась підкупити поліцейського

Працівники Слідчого відділу Старокостянтинівського ВП спільно з колегами із Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України за процесуального керівництва місцевої прокуратури задокументовали факт надання неправомірної вигоди заступнику начальника – начальнику сектору кримінальної поліції Старокостянтинівського відділу поліції, повідомляє прес-служба Нацполіції у Хмельницькій області.

Жителька одного із сіл району, щоб уникнути кримінальної відповідальності за наркозлочини, запропонувала поліцейському хабар. Капітан поліції одразу повідомив про це своє керівництво та місцеву прокуратуру, і сьогодні, 6 вересня, жінку затримали під час передачі трьох тисяч гривень правоохоронцю. Як виявилося, зловмисниця раніше вже була судима за майнові злочини.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Наразі тривають першочергові слідчі дії. Вирішується питання про оголошення про підозру затриманій та обрання їй міри запобіжного заходу.

 

Автор: Тетяна Новак