Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» боролось за перемогу до останньої хвилини

Хмельницьке «Поділля» в рамках 8-ого туру чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги помірялись силами із ФК «Черкащина-Академія» з Білозір`я. Матч проходив у Хмельницькому 8 вересня та став переможним для гостей.

Перший тайм розпочинався з досить чітких атак збоку «Черкащини-Академії». Гості з усіх сил намагались розірвати оборону хмельничан та прорватись до зони воріт суперників, проте усі старання були марними. Вже зовсім скоро гравцям хмельницького «Поділля» почала набридати гра лише у захисті. Вони наважились йти у наступ та брати ворота суперників штурмом. Фортуна усміхнулась хлопцям, подарувавши їм неймовірний гол, що став першим голом цього матчу. Подоляни продовжували проводити атаку за атакою, проте жодна з них не стала вдалою. Гості вирішили розпочати наступальні дії зі свого боку. Вже за декілька хвилин їм таки вдалось здійснити задумане та зрівняти рахунок матчу.

Другий тайм розпочинався абсолютно протилежно, адже атакувати із самісінького початку вирішило вже хмельницьке «Поділля». Наступ за наступом, атака за атакою, проте результату жодного! Чи то оборона «Черкащини-Академії» була надто переконливою, чи подолянам просто не вистачало сил довести розпочате до логічного завершення. Згодом гості вирішили змінити свою тактику. Атакувати почали гравці обох команд, причому досить небезпечно та переконливо. І вже ближче до закінчення другої 45-хвилинки гостям таки вдалось провести правильну атаку, яка зуміла змінити рахунок гри на їх користь. Хмельничани до завершення другого тайму виправити ситуацію так і не змогли.

Таким чином, хмельницьке «Поділля» поступилось перемогою ФК «Черкащина-Академія»  з рахунком 1:2

Забавська Ірина

Автор: Тетяна Правдива