Новини
Афіша

Олександр Педан влаштовує новий фестиваль у Хмельницькому

За сприяння Міністерства освіти і науки України та Хмельницької  міської ради відомий телеведучий Олександр Педан і команда спортивного руху JuniorZ  приїздять до нашого міста для проведення нового масштабного заходу. Це буде перший в історії Шкільний спортивний фестиваль JuniorZ.

У фестивалі візьмуть участь 32 команди шкіл Хмельницького, кожен школяр зможе спробувати нові види спорту. Уся команда JuniorZ активно готується до події, ми привеземо у місто подарунки, яскраву фотозону, проведемо квест і флешмоб», – розповідає лідер Спортивного руху JuniorZ Олександр Педан.

Свої сили школярі зможуть випробувати у чирлідингу, петанку, хортингу, флорболі, бадмінтоні, корфболі, регбі та фризбі. А найактивніші учасники матимуть можливість особисто зіграти в матчі All Stars з Олександром Педаном.

Шкільний спортивний фестиваль відбудеться завтра, 11 вересня, на центральному стадіоні «Поділля».

Нагадаємо, що популяризація спорту рухом JuniorZ  розпочалась саме з Хмельницького– тут відбувся перший навчальний семінар для вчителів фізичної культури. А Хмельницька міська рада у 2018 році закупила для шкіл міста спортивне знаряддя  для нових видів спорту на 50 000 гривень.

Джерело

Автор: Тетяна Правдива