Новини
Суспільство

Вартовий закону виявився його затятим порушником

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області визнав винним 25-річного хмельничанина у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Внаслідок скоєного на чоловіка накладено штраф у розмірі 40800 грн. Також молодика  позбавлено права керування транспортними засобами строком на 10 років без оплатного вилучення транспортного засобу.

Як встановив суд, чоловік, який працює помічником нотаріуса, протягом року вже двічі піддавався  адміністративному стягненню за кермування в стані алкогольного сп’яніння. Попри це, в серпні 2018 року молодик знову сів за кермо нетверезим.

Хоч судове засідання правопорушник проігнорував, його вина була підтверджена актом огляду, результатом тесту приладу «Драгер», висновком Хмельницького обласного наркологічного диспансеру щодо результатів медичного огляду та письмовими поясненнями свідків.

Джерело 

Автор: Тетяна Правдива