Новини
Кримінал

На Хмельниччині затримали жінку-наркодилера

За процесуального керівництва Летичівського відділу Хмельницької місцевої прокуратури, слідчі Летичівського відділу поліції ГУНП у Хмельницькій області  викрили організаторку системного збуту особливо небезпечних наркотиків.

Як з’ясували правоохоронці, 52-річна мешканка смт Летичів збувала місцевим жителям метадон та ацетильований опій.  Окрім того зловмисниця утримувала місце для їх незаконного вживання та надавала наркозалежним особам приміщення у своєму будинку, щоб заохотити до вживання наркотиків.

Під час проведення санкціонованого обшуку житла правопорушниці оперативники виявили значну кількість ацетильованго опію, який жінка зберігала для збуту.

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.1 ст.307, ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 317 Кримінального кодексу України направлено для розгляду до суду.

Найвища міра покарання за статтями обвинувачення, передбачена ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, тягне  позбавлення волі терміном від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Джерело

Автор: Тетяна Правдива