Новини
Кримінал

За вбивство батька – вісім років ув’язнення

Обвинувачами Хмельницької місцевої прокуратури у суді доведено вину 33-річного жителя села Гвардійське Хмельницького району у вбивстві рідного батька.
Досудовим розслідуванням встановлено, що у жовтні минулого року зловмисник, повернувшись з-за кордону, влаштовував з цього приводу вдома святкування, яке не обійшлося без алкоголю.
Увечері між рідними, які перебували в стані алкогольного сп’яніння, виникла суперечка, що переросла в бійку. В результаті роззлючений син наніс 58-річному батькові щонайменше 10 ударів у голову та тулуб, а потім душив його.
Внаслідок завданих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці злочину.
Після вчиненого нетверезий зловмисник ліг спати, а коли усвідомив , що накоїв – покликав на допомогу сусідів, які викликали медиків.
Як повідомив заступник керівника місцевої прокуратури Віталій Довгань, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість молодика у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).
Вироком Хмельницького міськрайонного суду засудженому призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі, повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак