Новини
Бізнес

Виробникам Хмельниччини пропонують знизити собівартість продукції й підвищити рентабельність праці

ПриватБанк перезапустив унікальну для України систему фінансування бізнесу через надання українським компаніям і підприємцям «Гарантованих платежів». Цей інструмент дозволить бізнесу та підприємцям залучати ресурси під час поставки продукції з відстрочкою платежу лише під 4% річних.

На думку керівника напрямку «Малий і середній бізнес» ПриватБанку Сергія Клюєва, це чудовий стимул для зростання економіки, адже залучення таких ресурсів дешевше за будь-який банківський кредит і вигідніше за використання власних коштів.

«Гарантовані платежі» були розроблені банком ще в 2012 році й  протягом чотирьох років стали в пригоді кільком десяткам тисяч його клієнтів. За останні 1,5 року продукт зробили ще зручнішим  і «перезапустили» його продаж.  «Гарантовані платежі» дуже зручні для виробників і дозволяють користуватися позиковими коштами за найнижчими ставками, що значно знижує собівартість продукції та дає можливість працювати з більшою рентабельністю», – каже Сергій Клюєв.

Для отримання фінансування за програмою «Гарантовані платежі» клієнтам ПриватБанку достатньо подати заявку в «Приват24 для бізнесу»: cb.pb.ua. До того ж користуватися дешевими ресурсами зможуть і контрагенти клієнта, що знижує собівартість фінансування всього ланцюжка виробництва або реалізації товару. Сьогодні обсяг доступних клієнтам лімітів «Гарантованих платежів» становить 7 млрд грн.

 

Автор: Тетяна Правдива