Новини
ДТП

Пішохід і водій спровокували два ДТП з важкими наслідками

Вчора, 18 вересня, близько 10:30 години в Славуті 40-річна місцева жителька, керуючи автомобілем «Пежо 308», наїхала на  пішохода. Потерпілою виявилась 82-річна славутчанка. В цей час вона перетинала проїжджу частину в невстановленому місці. Пенсіонерка отримала закриту черепно-мозкову травму. У важкому стані жінку госпіталізували до реанімації Славутської ЦРЛ.

За повідомленням ГУНП у Хмельницькій області, друга ДТП сталась близько 21:45 години. На автодорозі поблизу села Давидківці 22-річний водій «Міцубісі Галант» з Хмельницького не впорався з керуванням при обгоні. Внаслідок цього автомобіль перекинувся на узбіччя. Від отриманих травм водій загинув на місці події, а його пасажирка, 19-річна хмельничанка, отримала перелом ключиці. Дівчина госпіталізована до травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини подій.

 

Автор: Тетяна Правдива