Новини
Події

Ярмолинецький лісгосп подарував своїм працівникам будинок

Ярмолинецький лісгосп – підприємство, що охоплює понад 19 тисяч гектарів у п’ятьох адміністративних районах краю. За 80 років свого існування   лісгосп накопичив великий досвід з вирощування високопродуктивних лісів. Крім того, сьогодні підприємство успішно займається виготовленням паливної тріски з лісосічних відходів та розвиває супутнє лісокористування – ягідництво, садівництво, бджільництво, випуск чаїв з дикорослих трав і ягід.

Як повідомляє Хмельницьке обласне управління лісового та мисливського господарства, за вісім місяців поточного року Ярмолинецький лісгосп випустив на 70,1 мільйона гривень товарної продукції і вклав у виробництво 3,2 мільйона гривень.

Свій 80-річний ювілей підприємство відсвяткувало виставкою декоративних рослин, товарів народного споживання і харчової продукції власного виробництва, закладенням парку, концертом і нагородженням кращих працівників.  А ще воно зробило неабиякий подарунок своїм співробітникам – власним коштом спорудило в Ярмолинцях відомчий будинок. Під час урочистостей ключі від квартир отримали чотири сім’ї молодих спеціалістів лісгоспу.

Автор: Тетяна Правдива