Новини
Інфраструктура

Після ремонту “подільський серпантин” стане ширшим та безпечнішим

Цьогоріч у рамках реалізації бюджетної програми “Покращення стану автомобільної дороги Житомир — Чернівці” ремонтні роботи ведуться на семи об’єктах автодороги Н-03. Серед них – аварійно-небезпечна ділянка, відома у народі як “Тещин язик”, на якій підрядною організацією ТзОВ “Енергетично-дорожнє будівництво” продовжуються роботи із розширення проїжджої частини до 16 м ще однією смугою.

На «подільському серпантині» заплановано завершити влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття до мосту через річку Мукша, на якому теж ведуться роботи, нанести тимчасову розмітку, встановити бар”єрне огородження, аби забезпечити належні умови проїзду в осінньо-зимовий період, повідомляє прес-служба САД у Хмельницькій області.

Окрім того, на автодорозі Н-03 продовжується  капітальний ремонт вулиці Північної, що у Кам’янці-Подільському, завершується поточний середній ремонт у селі Шатава, відремонтовано ділянку дороги біля смт Дунаївці.

Фінансування ремонтних робіт на автодорозі Н-03 здійснюється за програмою “Покращення стану автомобільної дороги Житомир — Чернівці”, згідної з якою для Хмельниччини Урядом передбачено 302 481,438 тис. гривень.

Автор: Тетяна Новак