Новини
Спорт

Долю хмельницького «Поділля» у матчі з «Вересом» вирішило пенальті

У рамках десятого туру чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги хмельницьке «Поділля» зіграло проти рівненського «Вересу». Матч відбувся 22 вересня на рідному для подолян полі.

Перший тайм розпочинався досить передбачувано та вкрай спокійно. Обидві команди намагались взяти ініціативу до своїх рук, хапаючись за кожний шанс на володіння м`ячем. Першими чіткі атаки розпочали гості. Проте хмельницька оборона виявилась міцнішою, аніж це здавалось на перший погляд. Згодом наступальні дії почали вже господарі. Щоправда їм також не пощастило забити довгоочікуваний гол. Чи не увесь перший тайм минув у боротьбі за володіння м`ячем та в намаганнях кожної з команд завершити першу 45-хвилинку перемогою. Та фортуна не усміхнулась ані господарям, ані гостям із Рівного.

Другий тайм розпочинався майже так само. Обидві команди брали штурмом ворота одна одної, щосили намагаючись відкрити рахунок матчу. Чіткий та досить красивий момент створили хмельничани ближче до середини другого тайму. Вони змусили понервувати своїх вболівальників, проте до голу так і не дійшло. До завершення другої 45-хвилинки команди обмінялись ще декількома атаками, які закінчились. щойно розпочавшись. І аж на додаткових хвилинах гра миттєво стала значно цікавішою за рахунок пенальті, призначеного арбітром для гостей. «Верес» зумів вдало скористатись подарованим шансом та відкрити рахунок матчу. Цей єдиний гол став вирішальним і в одну секунду зробив рівненську команду переможницею.

Таким чином, хмельницьке «Поділля» досить прикро поступилось рівненському «Вересу» з мінімальним рахунком 1:0.

Ірина Забавська

Автор: Тетяна Правдива