Новини
Кримінал

Солодша за свободу…

Сорокавосьмирічного жителя села Топори Ізяславського району.вже судили за крадіжку на початку цього року. Тоді за злочини проти власності йому призначили три роки й один місяць позбавлення волі. Проте реальне відбування покарання замінили двома іспитовими роками. Та через три місяці після оголошення судового рішення чоловік скоїв нову крадіжку – проник до будинку свого односельця й поцупив спочатку електроконвектор, а згодом ще й електричний насос та шланг.

Тож Ізяславський районний суд врахував, що обвинувачений раніше судимий, вчинив злочин під час іспитового строку, не має міцних соціальних зв’язків та веде аморальний спосіб життя.

За цих обставин суд дійшов до висновку, що виправлення обвинуваченого можливе лише за умови ізоляції від суспільства. Відтак чоловікові призначити покарання в межах санкції ст. 185 ч. 3 КК України у вигляді позбавлення волі та визначили остаточне покарання за правилами с. 71 КК України, приєднавши частину невідбутого покарання за вироком Ізяславського районного суду від 22 лютого 2018 року.

   Джерело   

Автор: Тетяна Правдива