Новини
Суспільство

Хмельницький святкує: ярмарок, вода поза графіком та безкоштовні тролейбуси

Аби створити сприятливі умови для святкування Дня міста, влада Хмельницького встановила окремий графік подачі гарячої води. Так, сьогодні, 28 вересня, гаряча вода вже має бути у домівках хмельничан, адже, як повідомляє прес-слуба міської ради, “святковий” графік передбачає її подачу з 15.00 до 23.00. У суботу, 29 вересня, та у неділю, 30 вересня, гаряча вода до осель хмельничан подаватиметься з 7 до 23 години.

У суботу, 29 вересня, на вулиці Прибузькій (від вулиці Свободи до Старокостянтинівського шосе) з 8 години ранку запрацює традиційний сільскогосподарський ярмарок. Тож, перш ніж одягатися у святкове і занурюватися в атмосферу свята, хмельничани можуть закупитися на зиму. Картопля, морква, буряк, борошно, крупи, мед, м’ясо, молочна продукція – організатори обіцяють, що все це буде завтра на прилавках. Крім того, фермери та сільгоспвиробники привезуть з районів області на продаж саджанці та насіння. Також, перш, ніж йти додому з продуктами, хмельничани зможуть на ярмарку і підкріпитися шашликами та пиріжками.

І, традиційно на День міста, у суботу та неділю, 29 і 30 вересня, усі жителі та гості Хмельницького їздитимуть у тролейбусах безплатно. Таке рішення ухвалили члени виконкомту міської ради під час чергового засідання.

Автор: Тетяна Новак