Новини
Кримінал

Хмельницький наркодилер пропонував послуги на стінах будинків

Працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Хмельницькій області спільно зі слідчими затримали 30-річного хмельничанина, який із жовтня 2017 року й донині займався збутом наркотиків.

Чоловік залишав рекламні написи з адресами мобільних месенджерів на стінах будинків, зупинках громадського транспорту, парканах, в тому числі й біля навчальних закладів.

На вказані адреси він отримував замовлення, а  після надходження коштів на банківські рахунки залишав зілля в обумовленому місці. Працівники поліції зафіксували цілу низку фактів продажу наркотиків зловмисником. Затримали його на місці чергового збуту.

Під час обшуку в квартирі підозрюваного правоохоронці виявили 10 кілограмів різних видів наркотичних речовин, електронні ваги й банківські картки, на які клієнти скидали гроші.

На період досудового розслідування затриманий перебуватиме під вартою. Згідно з ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Автор: Тетяна Правдива