Новини
Суспільство

На Хмельниччині ліквідували обласний апеляційний суд

Указом Президента України «Про ліквідацію апеляційних судів та утворення апеляційних судів в апеляційних округах» від 29 грудня 2017 року №452/2017 ліквідовано Апеляційний суд Хмельницької області та утворено Хмельницький апеляційний суд в апеляційному окрузі.

Відповідно до частини 6 статті 147 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» від 02 червня 2016 року №1402-VIII Апеляційний суд Хмельницької області припиняє здійснення правосуддя з дня опублікування в газеті «Голос України» повідомлення голови суду про початок роботи Хмельницького апеляційного суду.

Судові справи та матеріали проваджень, які перебувають у володінні Апеляційного суду Хмельницької області передаються негайно до початку роботи Хмельницького апеляційного суду.

У зв’язку із переведенням суддів Апеляційного суду Хмельницької області Указом Президента України «Про переведення суддів» від 28 вересня 2018 року №297/2018, судові справи та матеріали, що перебували у їх провадженні, будуть передані до Хмельницького апеляційного суду в порядку, передбаченому частиною 6 статті 147 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» від 02 червня 2016 року №1402-VIII .

Про дату, час та місце судового розгляду даних справ та матеріалів учасників процесу буде повідомлено додатково в порядку, передбаченому чинним процесуальним законодавством.

 

Автор: Тетяна Правдива