Новини
ДТП

На Хмельниччині нетверезий водій збив дитину та пенсіонера

Працівники поліції з’ясовують обставини ДТП, яка трапилась вчора, 4 жовтня, близько 16.00 години в селі Стара Гута Дунаєвецького району. 

47-річний місцевий житель на автомобілі «БМВ 350» скоїв наїзд на 8-річну велосипедистку та її 79-річного сусіда, які рухались в попутному напрямку повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

У результаті ДТП дівчинка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому правого стегна та забою грудної клітини. Зараз дитина перебуває в реанімації. Пенсіонера з переломом ребер госпіталізували в травматологічне відділення місцевої лікарні.

Водія на місці перевірили на стан алкогольного сп’яніння. «Драгер» показав 1,46 проміле. Патрульні склали на нього адмінпротокол за ст. 130 КУпАП. Крім того, по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі.

 

 

Автор: Тетяна Новак