Новини
Суспільство

На Хмельницькій АЕС визначали кращих за професією

З 3 по 5 жовтня на Хмельницькій АЕС проходив конкурс профмайстерності серед молоді відокремлених підрозділів Енергоатома. Переможці регіональних відбіркових конкурсів, змагалися за вісьмома спеціальностями у сімнадцятому конкурсі професійної майстерності серед молодих працівників ДП «НАЕК «Енергоатом».

Вже вп’яте, починаючи з 2001 року, колектив Хмельницької АЕС приймає молодих фахівців та їх наставників, щоб визначити кращих, поділитися досвідом та отримати задоволення від спілкування із друзями та колегами.  

Щороку набір спеціальностей, з яких змагаються учасники, зазнає певних змін. Цьогоріч до переліку увійшли слюсар аварійно-відновлювальних робіт, дозиметрист, електрогазозварювальник, слюсар з ремонту автомобілів, слюсар з ремонту реакторного і турбінного устаткування, машиніст-обхідник турбінного відділення, старший оператор реакторного відділення і електрослюсар з обслуговування автоматики та засобів вимірювань.

Найкращих відзначали за підсумками теоретичної та практичної частин. Представники Хмельницької АЕС за п’ятьма спеціальностями стали найкращими,  посівши перші місця. Ще двоє учасників від ХАЕС показали другий та третій результат.

Інформаційний центр ВП “Хмельницька АЕС”

Автор: Тетяна Новак