Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» помірялось силою із житомирським «Поліссям»

У рамках 12-ого туру чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги Хмельницьке «Поділля» зустрілось із житомирським «Поліссям». Матч відбувся 6 жовтня та став домашнім для подолян.

Перший тайм розпочинався із майже рівноцінної гри обох команд. Футболісти намагались атакувати ворота суперників, проте жодна з команд не проявляла значної ініціативи. Вже ближче до середини першої 45-хвилнки подоляни вирішили не гаяти часу. Щоправда, декілька досить небезпечних наступів не завершились нічим результативним. Проте наприкінці першого тайму господарям поля таки вдалось влучити у ворота суперників і піти на перерву з рахунком в 1:0.

У другому таймі «Полісся» взялось за справу з більшою наполегливістю. Проте жодна з атак так і не привела до бажаного голу. Натомість подоляни зуміли подвоїти власний рахунок, провівши чергову відмінно сплановану атаку. До завершення другої 45-хвилинки обидві команди намагались змінити хід гри, однак зробити це нікому так і не вдалось.

Таким чином, хмельницьке «Поділля» відзначилось першою домашньою перемогою цього сезону та зуміло здолати житомирське «Полісся» із рахунком 2:0.

ФК “Поділля” – ФК “Полісся”                   2:0

Гол: Бабак, 35, Якубов, 49

ФК “Поділля”: Старущенко – Червінський, Швець, Воловик (Гресь, 90+1), Штаненко – Ліповуз, Муляр, Музичук (Намуйлик, 82), Каверін, Бабак (Морговський, 75) – Якубов (Гладкий, 89). Запасні: Нестеренко,Романюк, Панасенков, В. Шевченко, Гайдаш.

Головний тренер: Віталій Костишин.

ФК “Полісся”: Мозіль – Чередніченко, Кузнецов, Іванов, Лещенко (Поручинський, 55) – Ходуля (Сокуренко, 90), Семчук (Баранов, 85), Шишигін (Суханов, 39), Дячук (Захаревич, 43), Скепський, – Галенков. Запасні: Литвиненко, Демчик.

Головний тренер: Анатолій Безсмертний.

Ірина Забавська

 

 

 

Автор: Тетяна Правдива