Новини
Суспільство

Хмельницька міська рада збільшила підтримку силових структур і учасників АТО

У Хмельницькому відбулась  двадцять п’ята сесія міської ради.

Її засідання розпочалось хвилиною мовчання на вшанування пам’яті загиблих за Україну. Як сказав міський голова Олександр Симчишин, відтепер сесії так розпочинатимуться завжди.

Серед 143 питань, розгянутих депутатами, було внесення змін до бюджету міста на 2018 рік. Міська рада розподілила перевиконання дохідної частини в сумі майже 60 млн грн. Також були внесені уточнення до видаткової частини. Видатки переважно стосувалися завершення підготовки до опалювального сезону, продовження будівництва об’єктів соціальної інфраструктури, зокрема НВК на Озерній, НВО №1, НВК №10, дитсадка мікрорайону Лезневе. Йшлося також про придбання медичного обладнання для міської та міської дитячої лікарень, ремонтів у школах та дитсадках, будівництво мереж водопостачання й каналізації, будівництво нової магістральної дороги на вулиці Січових Стрільців.

Окрім того рада  ухвалила зміни до програм підтримки військових частин, силових структур, військового госпіталю, передбачивши відповідне фінансування.

Також рішенням сесії було додано ще 200 тисяч гривень на навчання учасників АТО у вишах.

При розгляді земельних питань депутати міської ради  виділили вісім земельних ділянок під житлове будівництво для учасників АТО і одній сім’ї загиблого. Вісьмом учасникам АТО та двом сім’ям загиблих були виділені земельні ділянки під гаражі.

Автор: Тетяна Правдива