Новини
Суспільство

Жителі Хмельниччини можуть стати власниками авто на особливих умовах

Це стало можливим завдяки ПриватБанку, який пропонує сьогодні найвигідніші умови придбання авто в кредит на ринку. За словами керівника напрямку «Споживче кредитування» Південно-Західного РУ ПриватБанку Надії Звинки, прийом рішення по кредиту триває до двох хвилин, після чого фахівці банку надають повний супровід з оформлення угоди.

«Важливо, що відсоткова ставка фіксована на весь період сплати кредиту. Її розмір залежить від суми першого внеску. А погасити кредит можна достроково без будь-яких додаткових комісій» – розповідає Надія Звинка.

Спеціальні умови кредитування автомобілів Renault передбачають термін кредитування до 7 років, мінімальний початковий внесок – 10%. А за умови авансу від 25% документи про підтвердження доходів надавати не потрібно.

Ознайомитися більш детально з акційними умовами, подати заявку та отримати попереднє рішення по кредиту можна на сайті pb.ua/avto, завітавши до одного з відділень ПриватБанку на Хмельниччині, або зателефонувавши за номерами: +380660369907, +380688157550.

 

Автор: Тетяна Правдива