Новини
Суспільство

Чотири мільйони комунальних платежів жителі Хмельниччини здійснили «єдиною квитанцією»

Запуск сервісу оплати комунальних послуг «єдиною квитанцією» відбувся у Хмельницькому 15 серпня 2017 року. За 14 місяців потому подоляни здійснили за його опомогою понад чотири мільйони платежів, – повідомляє регіональний прес-офіс ПриватБанку.

Упродовж року сервіс став доступним не лише в Хмельницькому, а й в усіх районах області. До «єдиної квитанції» підключено 195 компаній-надавачів послуг.

«Єдина квитанція», яка в будь-який час доби доступна у вашому мобільному телефоні чи комп’ютері, – це найшвидший і найдешевший спосіб оплатити комунальні послуги, – розповідає керівник напрямку платежів Південно-Західного РУ ПриватБанку Віталій Якубовський. – Саме тому з кожним місяцем число подолян, що сплачують за комунальні послуги онлайн, зростає».

Найзручніше оплачувати комуналку клієнтам ПриватБанку, адже вони мають більший вибір способів оплати – сервіс «єдиної квитанції» доступний як у Приват24, так і в будь-якому терміналі самообслуговування банку.

Також оплатити комуналку онлайн можна й на сайті pay.net.ua, зайшовши до свого робочого кабінету. Сервісом «єдина квитанція» можуть скористатися клієнти будь-якого банку, якщо вони є власниками карток Visa або MasterCard.

 

Автор: Тетяна Правдива